neděle 1. června 2014

Knižní přírůstky 7


Knižní přírůstky je projekt, který pořádá Cathy a jeho cílem je vyfotit nejnovější knižní přírůstky co máme doma. A je jedno jestli jsme je koupili, vyhráli nebo dostali. 

Poslední dobou nějak nemám na nic čas, ale i tak jsem zavítala do jednoho knihkupectví a donesla si nějakou tu knížku. 


Na psáno krví - Andrea Kane
Bývalá zvláštní agentka FBI Sloane Burbanková se ocitla v ohrožení života už mnohokrát, ale netuší, že smrtelné nebezpečí číhá i za dveřmi luxusního bytu jejích rodičů na Manhattanu. Její matka je brutálně napadena. Je jasné, že nešlo o obyčejné vloupání. Proč je terčem nemilosrdného, chladnokrevného ganstera, který nemá co ztratit, právě její otec? Sloane odkrývá roušku temného tajemství, pohřbeného v dávné minulosti
Airnet - Geoff Ryman
Tisíce let putují lidé po světě za živobytím, územím či poznáním. Časy se mění, boj o přežití však zůstává. Rymanova hrdinka Mae žije v r. 2020 v Kizuldě, v poslední zapadlé vesnici na světě, kam mohl dorazit Internet. Teď je tu však něco nového, něco, co nepotřebuje ani kabely, ani počítače Airnet. Nová komunikační technologie, která umožňuje těžit z Internetu každému a kdekoli na světě ať chce, nebo ne.
Krátký druhý život Bree Tannerové - Stephenie Meyer  
Krátký druhý život Bree Tannerové Novela k románu Zatmění-  V další neodolatelné kombinaci nebezpečí, tajemství a romatiky rozehrává Stephenie Meyerová strhující příběh Bree Tannerové, členky armády novorozených, kteří se připravují k útoku na Bellu Swanovou a Cullenovy a na nevyhnutelný střet, jenž přinese tragické vyvrcholení. Bree Tannerová si život, který žila předtím, než získala dokonalé smysly, nadlidské reflexy, ohromnou sílu a neodolatelnou touhu po krvi, sotva pamatuje. Zato ví, že život, který žije s ostatními novorozenými upíry, má několik jistot a několik pravidel: hlídej si záda, nepřitahuj na sebe pozornost a hlavně to stihni domů do úsvitu, jinak zemřeš. Bree získává mezi novorozenými nečekaného spojence a přítele v Diegovi, který se stejně jako ona snaží zjistit něco víc o jejich stvořitelce. Jakmile si oba uvědomí, že novorození jsou jen figurky v partii větší, než si vůbec dokázali představit, musí se Bree a Diego rozhodnout, na kterou stranu se postaví a komu budou věřit. Ale když je všechno, co víš o upírech, založeno na lži, jak poznáš pravdu?










2 komentáře:

  1. Airnet mám taky doma. :)
    Krátký druhý život.. bych si taky chtěla koupit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krátký druhý život...mají v levných knihách a myslím, že stal 39 kč..:)

    OdpovědětVymazat