středa 13. září 2017

Knižní přírůstky 26




Knižní přírůstky je projekt, který pořádá Cathy a jeho cílem je vyfotit nejnovější knižní přírůstky co máme doma. A je jedno jestli jsme je koupili, vyhráli nebo dostali.

Měla jsem v práci volno a proto jsem si zašla do města a navštívila jsem levné knihy, kde jsem našla 2 a 3 díl zrzky. No a nemohla jsem je tam nechat a nemohla jsem nekoupit i první díl v druhém knihkupectví. :D


Kdopak je ta zrzka? - Alice Clayton
 Ambiciózní třiatřicetiletá Grace Sharidanová přijíždí do Los Angeles splnit si svůj velký životní sen a stát se divadelní a muzikálovou herečkou. Zdá se, že ji nemůže nic zastavit! Je talentovaná, krásná, výjimečná, má zkušenosti i kamarádku s těmi správnými kontakty. A je odhodlaná neustoupit ani o píď! Na své cestě za slávou však nečekaně potká o devět let mladšího Jacka Hamiltona – vycházející hvězdu všemi napjatě očekávaného seriálového trháku s nepřebernou škálou milostných zkušeností, bohatou fantazií a přímo vražednou dávkou sexappealu. Takové kombinaci by neodolala žádná! A tak není divu, že se i Grace navzdory rozumu začne situace vymykat z rukou a vášnivé dobrodružství brzy překročí hranice nevinného románku. Může začínající vztah zkomplikovat Graceinu slibnou hereckou kariéru? Dokážou společně překonat zrádná úskalí slávy? Podaří se Grace obstát v konkurenci zástupů Jackových fanynek? Vyrovnat se s nájezdy senzacechtivých novinářů? A především – budou schopni překonat několikaměsíční odloučení? Zvlášť když se kolem Grace začne ochomýtat její studentská láska Michael.

Zrzka se odhaluje - Alice Clayton
Zrzce Grace jde všechno jako po másle. Zkouší svou vysněnou roli v muzikálu na Broadwayi a telefon jí zaplavují „žhavé“ textovky a fotky od jejího miláčka Jacka Hamiltona, kluka, na kterého si brousí zuby snad každá ženská od západu po východ. Bože, vždyť Jack je filmová hvězda a na vrchol dokáže neomylně dovést nejen Grace, ale i svou kariéru… Co na tom, že Grace žije v New Yorku a Jack v Kalifornii? Jenže idyla netrvá dlouho. Vztah na dálku je pěkná dřina, stejně jako nutnost udržet ho před neodbytnými novináři pod pokličkou. Společných víkendů, byť sebevášnivějších, je žalostně málo a Jackovy fanynky? Tak ty jsou jako utržené ze řetězu — nedají mu chvilku pokoj. Kromě toho si na Grace už dlouho dělá zálusk její dávná láska Michael, jenž jí kdysi zlomil srdce a teď ji chce získat zpátky. A když se začne proslýchat, že Jackovy city k nádherné, nohaté bývalce dosud nevyhasly, Grace zapochybuje. Dokáže jejich vzájemné pouto vyvážit nevýhody vztahu na dálku, nebo dá Grace přednost klidu a jistotě, kterou jí nabízí Michael?


Zrzka všem učaruje - Alice Clayton
Závěrečný díl hravé erotické série Zrzka líčí další eskapády vztahu herečky Grace Sheridanové a jejího kolouška, miláčka Hollywoodu, obdivovaného Jacka Hamiltona. Grace se podaří získat hlavní roli v televizním seriálu, ale když režisér požaduje, aby zhubla nejméně sedm kilo, naštve se a veřejně se přizná, jak krutě musí bojovat se svou váhou. Nečekaně si tím získá obrovský klub fanynek, které ji v jejím boji za své křivky podporují. V Grace však postupně sílí podezření, že jim ve skutečnosti nejde ani tak o ni, jako spíš o velikost jejího zadku a jméno onoho záhadného, se kterým spí. Mezitím se Jack oficiálně stane „Nejpřitažlivějším mužem světa“ a vymetá jeden mejdan za druhým. Grace se sice zapřisáhne, že mu dá prostor, aby mohl najít sám sebe, ale on se zatím z roztomilého Briťáka hbitě mění v rozmazleného hollywoodského spratka. Jackova kariéra začíná dosahovat stratosférických výšin – dokáže ho Grace zachytit, když se zřítí?





1 komentář:

  1. Knihy vůbec neznám, možná pro to, že pro mě by pravděpodobně úplně nebyly. Ale Tobě přeji hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat