pátek 27. června 2014

I´m obsessed with...3


Rozhodla jsem se zapojit do meme I´m obsessed with , které náleží blogu Knižní koutek , Podstatou článku je zveřejnění obsese, kterou může být libovolná věc, osoba, jídlo, kniha atd., spolu s krátkým informativním článkem. Nevím jak to budu stíhat ale budu se snažit aby se meme objevovalo pravidelně.

Tak po dlouhé době tu mám článek do rubriky I´m obsessed with. 

Moje další závislost je ČOKOLÁDA. 



Mojí nejoblíbenější čokoládou je mléčná a hořká. Bílou čokoládu moc nemusím. Nějak jsem ji prostě nepřišla na chuť. A nemám ráda v čokoládě hrozinky. Oříšky mi nevadí. 



Že mám ráda čokoládu je na mě dosti vidět. :D Není to zas tak, že bych se jí cpala od ráno do večera. Ale když jsem nervní ze školy, tak je to čokoláda napraví. 


 Dáreček od maminky ze Švýcarska :) Na fotce už je to mírně probrané, ale dovezla nám cca 8 kg čokolády a nějaké jiné sladkosti. (No a jak má být pak člověk hubenej, když maminka vozí takovéhle dobroty. :D )



Nejradši chodím s kamarádkou v Brně na palačinky s čokoládou a ovocem do jednoho nejmenovaného podniku.


Další věc co miluji jsou jahody v čokoládě. To prostě nikdy neodmítnu. :)


Ale co mám ještě raději jsou brusinka v čokoládě. Ty mě naučila jíst mamka, když jsem byla nemocná a doktorka mi radila brusinky. No mamka to pojala ve sladkém a od té doby nedám na  brusinky v čokoládě dopustit. :)



2 komentáře:

  1. Jakej je ten nejmenovanej podnik v Brně? :D
    Palačinky vypadají skvěle... taky bych zašla.. :D

    OdpovědětVymazat
  2. No teda 8kg čokolády....aj ja chcem...také pokušenie :) Sladkému sa skrátka nedá odolať :D

    OdpovědětVymazat