úterý 10. března 2015

Mysterious places


Před nějakou dobou (cca 3 měsice zpět) jsem začala sledovat serial Lovci duchů, který mi doporučila kamarádka a nějak mě to úplně pohltilo. První dvě série utekli jak voda a mě ten seriál fakt uchvátil. Mám moc ráda takové to tajmno kolem věcí a taky se ráda bojím. V seriálu kromně duchů, démonů a dalších nedpřirozených bytostí jsou jistá místa, která mají strašidelné pověsti. Ten se zbláznil a někoho zabil, ten tam straší, ta je tam uvežněná atd. 


V hlavě mi to začalo šrotovat a pořád jsem si říkala kolik je takových domů, hřbitovů, kde jsou a podobně. Proto jsem začala hledat na internetu a myslím, že jsem našla některá dost zajímavá a fakt hrůzostrašná místa. Strašidelný ostrov, dům a mnohá další. A tak mě napadlo, že bych udělala takovou  rubriku o tajemných, strašidelných a opuštěných místech. 


Doufám, že se vám to bude aspoň trochu líbit, i když třeba nevěříte na strašidla. A třeba někdo nabere i inspiraci na strašidelný výlet. :D 


1 komentář:

  1. Na tuhle rubriku se těším :) Lovce duchů žeru už několik let. Na první tři série sice žádná následující nemá, ale i tak se mi to pořád líbí.

    OdpovědětVymazat