čtvrtek 30. ledna 2014

Knižní přírůstky 4


Knižní přírůstky je projekt, který pořádá Cathy a jeho cílem je vyfotit nejnovější knižní přírůstky co máme doma. A je jedno jestli jsme je koupili, vyhráli nebo dostali. 

Další knižní přírůstek mě opravdu velice potěšil..:) Jsou to knihy od jedné mé oblíbené autorky. Když jsem je viděla , tak jsem prostě neodolala. Za kvalitu fotek se omlouvám bylo to focena na rychlo a navíc mě zase děsně blogspot zlobí.Grrr...:D



Autor: Jeaniene Frost
Název: První rudá kapka
Série: Svět nočních lovců
Díl: první
Nakladatelství: Baronet
Vyšlo: září 2011
Anotace: Noc není pro smrtelníky bezpečná. Denise MacGregorová ví ze všech nejlépe, co se skrývá ve stínech – jejím nejlepším přítelem je poloupír Cat Crawfield, a ona sama již přišla o tolik, co by obyčejný člověk neunesl. Minulost její rodiny je zahalena tajemstvím a zasuta ve tmách, a jakýsi démon označil Denise za oběť. Je tu však ještě záhadný a všemocný upír Spade, který se již staletí potlouká po zemi s úkolem chránit ty okouzlující lidi v ohrožení, i kdyby to mělo znamenat zničení vlastních soukmenovců. I když v jeho nejhlubších útrobách klíčí hlad po Denise a touha se jí zmocnit, Spade ví, že jej musí potlačit a čelit nočním můrám společně s ní.


Autor: Jeaniene Frost
Název: Věčný polibek temnot
Série: Svět nočních lovců
Díl: druhý
Nakladatelství: Baronet
Vyšlo: listopad 2011
Anotace: Ještě před pár dny nevěřila na upíry, a teď je jednou z nich. A k tomu miluje jiného upíra! Kira Gracelingová, soukromá vyšetřovatelka z Chicaga, měla toho rána prostě jen dál jít svou cestou. Smysl pro povinnost jí však nedovolil přeslechnout bolestivé sténání, vycházející před úsvitem z opuštěného skladiště. A tak se ocitla ve světě, který si uměla představit jen ve svých nejhorších snech. V jeho středu stojí Mencheres, mladý a sexy upírský mistr, potomek starověkých egyptských faraonů a dědic jejich moci. Za tisíce let na světě však už ztratil chuť žít dál. Ale pak se objevila Kira a odvážně čelila smrti, jen aby ho zachránila. Takovou ženu ještě nepoznal, a tak není divu, že se do ní zamiloval. Ale musí ji nechat odejít zpět do jejího obyčejného světa. Kira však na něj také nemůže zapomenout. Všude ho hledá, až se omylem zaplete do nebezpečné hry Mencheresových nepřátel. Není jiné cesty: z Kiry se musí stát také upír. Dokáže její láska porazit hrozivou tmu v Mencheresově nitru a zároveň zničit zločinné intriky jeho závistivých odpůrců?







2 komentáře: